skip to Main Content

Heb jij ook een droom om ooit jouw eigen huis te hebben? Je bent op de juiste pagina. Lovely home is de essentiële hulpbron voor iedereen die zijn eigen huis wil bouwen of verbeteren. Of het nu in print, online of live is, bij ons ben je terecht voor alle deskundig advies, productkennis en ontwerpinspiratie die je nodig hebt om het huis te creëren dat je zoekt.

Maak contact met ons om jouw droomvilla tot werkelijkheid te maken. Je kunt ons mailen, bellen of persoonlijk langs komen. Maar de gemakkelijkste manier om contact met ons te maken, is door onderstaande contactformulier in te vullen. Je hoeft er alleen maar jouw naam, emailadres en een omschrijving van jouw vraag door te geven. Jouw mail komt meteen in onze inbox en wij proberen zo snel als mogelijk contact met jou op te nemen.

   

  Je kunt ons contacten voor:

  • Klantenservice

  Neem contact op met ons klantenserviceteam als je vragen hebt of een offerte nodig hebt.

  • Carrière

  Neem contact met ons op over relaties met investeerders, de verkoop van grond, zakelijke partnerschappen, boekhouding, makelaarsondersteuning en andere zakelijke aangelegenheden.

  • Feedback

  Vertel ons waar je aan denkt. Stuur ons jouw opmerkingen en suggesties of meld eventuele problemen die je tegenkomt op onze website. Stuur ons een e-mail door jouw gegevens en eventuele opmerkingen in het formulier in te voeren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Back To Top